Nieuwjaarsreceptie 2019

Wanneer

  • zaterdag 19 januari 2019 19u30 - 23u59
OC MERENDRA - HAMMEKEN 10, 9850 MERENDREE
De ideale gelegenheid om alle leden van de Landelijke Gilde Merendree het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. Zorg dat je erbij bent!!
Beste leden, 
 
Goede tradities moeten in stand gehouden worden en de Landelijke Gilde Merendree organiseert dan ook opnieuw een gezellige bijeenkomst om haar leden het beste te wensen voor het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie heeft plaats op zaterdag 19 januari 2019 vanaf 19.30u. in het O.C. Merendra  
 
Na de uitgebreide receptie hebben we voor het 2de jaar op rij de groep “TOM DE BIE EN DE IMKERS” om ons een fantastisch optreden aan te bieden. Tom De Bie uit Deinze was reeds in 2007 finalist van “Idool” op VTM. Hij liet zich omringen door drie muzikale vrienden en zo ontstond de coverband “Tom De Bie en de Imkers”.  
Ze spelen zowat alle genres en hebben dan ook een uitgebreid repertoire: voor jong en oud, voor elk wat wils. We voorzien dit jaar wel een stukje dansvloer zodat, wie wil, eens de beentjes kan losgooien op de dansvloer. 
 
Enkel de leden van de Landelijke Gilde Merendree en hun inwonende gezinsleden kunnen zich inschrijven.  
Deelname is zoals gewoonlijk totaal gratis. Om de nodige praktische schikkingen te kunnen treffen vragen we om in te schrijven bij Paul Maeyens, Veldestraat 150, 9850 Merendree of bij de andere bestuursleden en dit ten laatste op dinsdag 15 januari 2019. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Merendree
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
https://goo.gl/forms/HgdWeMWJjI7xbm6b2
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0476 30 64 19?