18de Halloweentocht

Wanneer

  • zaterdag 27 oktober 2018 19u00 - 23u59
OC MERENDRA - HAMMEKEN 10, 9850 MERENDREE
Dit jaar zijn we toe aan de 18de editie van onze Halloweentocht en omdat we merken dat er de laatste jaren meer ?begeleiders? zijn dan kinderen, gooien we het over een andere boeg... We zorgen er nu voor dat we elke leeftijd verwennen. Een korte, gezellig griezelige wandeling rond de dorpskern met verschillende plaatsen waar we even bekomen met hapje en/of drankje.
Dit jaar zijn we toe aan de 18de editie van onze Halloweentocht en wij willen er een griezelsneukeltoer van maken voor jong en oud. We zorgen er nu dus voor dat we elke leeftijd verwennen. Een korte, griezelige én gezellige wandeling rond de dorpskern met verschillende plaatsen waar we even bekomen met hapje en/of drankje.
Tussen 19u00 en 20u30 kan iedereen, bij voorkeur verkleed als griezelige wezens, de routebeschrijving & deelnemerskaart afhalen in de startplaats, OC Merendra (de vroegere parochiezaal).  Langs het traject dwalen er weer enge figuren en zijn er ook dampende brouwsels en heksige hapjes...
Kinderen van 12 jaar en jonger komen met hun ouder(s) of begeleider.  Fluohesjes zijn aan te raden en ook een zaklamp kan nuttig zijn. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
Op voorhand inschrijven en betalen is verplicht en dit ten laatste op woensdag 24 oktober. We hebben liefst betaling door overschrijving op rekening BE79 7374 1900 0233 van Landelijke Gilde Merendree, Veldestraat 150, Merendree.
Gelieve alle inschrijvingen te melden per email aan lgmerendree@gmail.com en bij de inschrijving de namen van de deelnemers te vermelden en hun geboortejaar.  De inschrijving is pas definitief als de betaling op de rekening staat!

Praktisch

Vertrek
OC Merendra
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Merendree
Meer weten?
Reservatie
verplicht

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0476 30 64 19?